17. juuli 2009

Metsasaaduste järele!


Kuna avastasin eile õhtul rattasõidu aegu, et Harku parkmetsas (vt seda geograafiliste koordinaatide 24
° 36' 0'' N ja 59° 23' 0'' E abil kaardilt aadressil http://www.harku.ee/.pictures/Harku_vald_veebi.gif) on rohkesti mustikaid, mõnevõrra metsmaasikaid ja tsipa seeni, siis kavatsen võib-olla juba homme minna neid korjama. Mõtlesin, et metsasaadusi võiks sealt noppida rohkem kui ühe korra kuni mõni tundi järjest pundiski. Kel on huvi kaasa lüüa, andku sest teada ütleme poolteist tundi enne võimalikku kokkusaamist ja sobivusel kohtume kokkulepitult, et alustada korjega.

2 kommentaari:

  1. Eile 19.07.2009 käisime Haapsalust ca 40 km kaugusel metsas. Mustikaid oli, mustikad olid sinised, aga mitte veel päris valmis.

    VastaKustuta
  2. Hei Rister!

    Aitüma kommentaari eest!
    Vägev, et tegite väljasõidu ja käisite metsas!
    Sõitsin ise Harku rabametsa reedel pärast kella 21 ja korjasin kimbutavate sääskede saatel eemal Tähetorni tänavast nii vähem metsmaasikaid kui rohkem mustikaid tund aega.
    Mustikad polnud küll suured, ent enamasti valmis. Nii et sõin neid meelsasti noppides kohapeal ning järgmisel päeval koos kaerahelbepudruga ja metsmaasikatega muffinist.
    Loodetavasti olen ma tuleval korral rohkem kaitstud sääskede eest või pole noid häirijaid nõnda palju varasema kellaaja tõttu.

    Head õhtu jätku soovides
    Uwe

    VastaKustuta