9. aug 2007

Selle nädala filmileid

... on esmaspäeval "Kanal 2-st" nähtud "A Walk to Remember" (vt tutvustust), mis imponeeris oma sisu ja ühe peategelase Jamie'i Sullivani (Mandy Moore) kui isikuga. Mandy Moore'i mängitud noor naisterahvas on tõesti, vähemasti mulle, "every man's dream" nagu kirjutas Noel Bailey IMDb kodulehel.

Soovita
n seda filmi vaadata, kui selline võimalus peaks avanema. Linateose DVD-d saab üürida Videoclubist (vt lisainfot). Treilerit on võimalik silmata YouTube'i abil. "A Walk to Remember'" kodulehe aadress on http://www.awalktoremember.com/.
Praegu on küll tunne, et kavatsen filmi aluseks olevat Nicholas Sparksi romaani (loodetavasti lähitulevikus) lugeda. Näiteks siis, kui olen lugenud läbi käsil oleva Philip Rothi "Rüvetatud au" ("The Human Stain").

Kuna ma sattusin (eestikeelse pealkirjaga) "Teekonda mälestustesse" vaatama pärast trenni üsna juhuslikult venitusharjutusi tehes ja ei näinud filmi täielikult, siis võiks seda üksvahe Videoclubi abiga korralikult silmata. Tõenäoliselt, loodetavasti kellegi seltsis või seltskonnas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar